Категории Информация
Кассы Добавить событие
25 декабря 2019

Ночь перед Рождеством

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

ТРЦ Терминал Бровары
г. Бровары, ул. Киевская, 316

О событии

Зустрічайте найкраща комедійна вистава у Броварах! «НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ».

Музична комедія на 1 дію.

Тільки раз у році, тільки в Україні є така ніч, коли для коханої можна, хоч зірку чи місяць з неба дістати, коли жіночі чари запаморочують голову половині чоловічого люду, нечистий знову зробить цю ніч абсолютно темною, а два куми ще раз заблукають у «трьох хатах» свого ж села. Всі твори Миколи Гоголя ніби містять генетичний код нашого суспільства, у них зосереджено весь менталітет нації та всю душу нашого народу.

Музична комедія «Ніч перед Різдвом» у виконанні Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т. Г. Шевченка — це дивовижна енергетика сценічного дійства, колоритні образи, створені яскравим акторським ансамблем. На сцені майже вся трупа театру та близько 20 чоловік оркестру. Фантастично красива комедійна казка для дорослих з першого прем’єрного показу у грудні 2015 року і до тепер знову й знову завойовує симпатії дедалі ширшої глядацької аудиторії в Україні та за її межами.

І хоча багато театрів ставлять цей шедевр — найбільше нагород та народної любові саме у цієї постановки. У сучасному, надзвичайно креативному прочитанні режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим однойменної повісті Миколи Гоголя — химерно переплелися давні легенди й картини життя тогочасного українського села, фантастичне і комічне. Яких тільки нагород немає у цієї вистави: Гран-прі V-го Міжнародного Фестивалю Українського Театру «Схід — Захід»(Краків); Переможець Першого Всеукраїнського театрального фестивалю «СвітОгляд»(м. Сєвєродонецьк) «За краще пластичне рішення», перемога на XXI Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа» у Бресті як «Кращий акторський ансамбль» та ін.

Отож запрошуємо розділити з нами таку комедійну, казкову, та неповторну «Ніч», відчути справжній гоголівський колорит та зарядитися прекрасним передноворічним настоєм!!!

За мотивами повісті Миколи Гоголя (діалоги Михайла Старицького)

Музична комедія на 1 дію, тривалість 1 год.45 хв.

  • Постановка, художнє та музичне оформлення — заслужений артист України Андрій Бакіров
  • Диригент — Олексій Рощак
  • Балетмейстер — Катерина Гриськова
Предварительный заказ
Заявка на промо-код