Категорії Інформація
Каси Додати подію
DOROFEEVA
08 березня 2023

DOROFEEVA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ТРЦ Термінал Бровари
м. Бровари, вул. Київська, 316

Про подію

Зустрічайте весну разом з DOROFEEVA у Броварах

Весною все прокидається від сну. Тому людській душі в цей період так хочеться співати. Та чому б вам не запланувати на весну концерт з DOROFEEVA, де ви зможете й прокинутися від зимової депресії, й заспівати улюблені пісні?

Концерт відбудеться 8 березня у ТРЦ Термінал Бровари. Це буде по весняному ніжна та енергійна подія. 

Важливо, що вже час купувати квитки, адже багато охочих весело зустріти весну та привітати жінок. До речі, купити квиток на концерт DOROFEEVA своїм близьким – це крута ідея. А з нами цей процес безпечний та швидкий – просто клікайте на зелену кнопку.

Більше подій у ТРЦ Термінал Бровари дивись в афіші сайту.

Концерт з DOROFEEVA – це пошук сенсів

Коли почалася війна, важко сказати, що відчував кожен з нас, бо кожен відчував це по своєму. Ті події перевернули життя догори дриґом, це змусило шукати нас нові сенси. 

Для Наді Дорофєєвої – це пісня, яка надихає та дає сили йти вперед. Тому співачка бере участь у благодійних концертах, роз'їжджає турами по містах, щоб зібрати кошти на відновлення житла, яке було розбите під час навали орди.

Так, ви все правильно зрозуміли. Цей концерт є також благодійним, а назву він має символічну – «Сенси». А це тому, що кожен, хто відвідає концерт, зможе знайти свої сенси. Тож будь поряд з Надією Дорофєєвою в цей день та підтримайте сестер та братів України!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код