Категорії Інформація
Каси Додати подію
Grandma’s Smuzi
25 березня 2023

Grandma’s Smuzi

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ТРЦ Термінал Бровари
м. Бровари, вул. Київська, 316

Про подію

«Світові хіти українською» від Grandma's Smuzi у Броварах

У рамках туру «Незламність» український гурт Grandma's Smuzi запрошує 25 березня на свій концерт «Світові хіти українською» у Бровари. Подія відбудеться у ТРЦ «Термінал Бровари», а ось придбати квитки ви можете просто зараз на цій сторінці.

Яка в них музика? Музика гурту є свідченням того, що мова та переклад здатні об'єднувати людей та створювати новий культурний досвід. Тож приходьте на концерт, щоб відпочити, запалити, підтримати українське.

Більше яскравих концертів у Броварах шукайте на афіші сайту «Kontramarka».

Про творчу діяльність Grandma's Smuzi

Grandma's Smuzi - український гурт, відомий своїм унікальним стилем перекладу популярних пісень з англійської на українську мову. Їхні переклади, які часто містять творчі інтерпретації оригінальних текстів, здобули популярність як в Україні, так і за її межами.

Переклади гурту охоплюють широкий спектр популярних пісень, від класичних рок-гімнів до сучасних попхітів. Серед найвідоміших перекладів – «Hotel California» гурту The Eagles, «We Are The Champions» гурту Queen, «Enter Sandman» гурту Metallica та «Warriors of the World» Manowar.

Окрім перекладацької діяльності, GRANDMA'S SMUZi також пишуть і виконують оригінальні пісні українською мовою. Та навіщо говорити багато? Варто лише один раз послухати їх і ви закохаєтесь у творчість Grandma's Smuzi.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код