Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 жовтня 2019

Кайдашева сім`я

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МКЦ "Прометей"
бульвар Незалежності, 4

Про подію

Вперше гастролі Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г Шевченка в Броварах.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ВИСТАВУ КАЙДАШЕВА СІМ’Я?

  1. Зрозуміти, що сварок і суперечок не місце в сім’ї
  2. Посміятися крізь сльози. І навпаки
  3. Усвідомити, що Кайдаші — образ типової української сім’ї, повчитися на їх помилках

Добро і зло, людську гідність і свобода, сімейні відносини і любов, батьки і діти, віра в Бога і мораль… Про все це — в цікавій постановці за класичним твором української літератури «Кайдашева сім’я».

Це постановка за мотивами відомої соціально-побутової повісті письменника Івана Нечуй-Левицького. В українському творі показано повсякденне життя селян. Постійна залежність героїв від матеріальних потреб призводить до «зменшення» людської душі. А роз’єднаність і відсутність розуміння отруює життя.

Виразні народні характери, самобутність, яскраві діалоги, достовірні звичаї і народні обряди… Все це глядач сповна відчує в спектаклі «Кайдашева сім’я».

Комічні ситуації переплітаються з драматичними. І кожна з них не виглядає надуманою: все взято з самого життя. З одного боку, неможливо утриматися від сміху, спостерігаючи постійні сварки Кайдашів. Їх безглузді, іноді навіть безсоромні відносини радують до сліз. З іншого боку, в цих безглуздих ситуаціях не можна не побачити і трагічні акценти. У постановці вас чекає гірких сміх крізь сльози і глибока іронія.

Динамічне сценічне дійство, насичене яскравими замальовками народного побуту, піснями і танцями у виконанні талановитого ансамблю артистів, балету і оркестру Чернігівського театру викликає захоплення глядачів і бажання знову зустрітися з улюбленими героями цього вражаючого комедійного уявлення.

У ролях: Олександр Куковеров, Анатолій Ковальський, Олена Бондаренко, Антоніна Баглій і багато інших.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код