Категорії Інформація
Каси Додати подію
MONATIK
13 червня 2023

MONATIK

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ТРЦ Термінал Бровари
м. Бровари, вул. Київська, 316
MONATIK
MONATIK
27 квітня, 18:00 Біла Церква 550-1490 грн Купити
31 травня, 19:00 Луцьк 790 грн Купити
02 червня, 20:00 Чернівці 450-1480 грн Купити
03 червня, 19:00 Львів 890 грн Купити
10 червня, 18:00 Запоріжжя 750-1390 грн Купити

Про подію

MONATIK у Броварах!

13 червня 2023 року у ТРЦ “Термінал” відбудеться концерт MONATIK у Броварах.  

Улюбленець мільйонів українців вирушає у великий тур країною, мета якого - допомога дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій. Це спільна ініціатива Монатика з Фондом “Твоя опора”. На концертах будуть проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців. Все це буде реалізовуватися в колаборації з партнерами: “Наше радіо”, “МУЗВАР” та музичний телеканал “М1”. 

Всеукраїнський тур “ART Оборона”

Одне з основних завдань туру - музична арт-терапія. Співак та його команда підготували багато сюрпризів для глядачів. Разом з MONATIK виступатимуть спеціальні гості - добре відомі всім зірки. Частина пісень була “відремонтована”, тож усі шанувальники творчості співака мають змогу почути його відомі хіти в нових версіях. 

Тур MONATIK “ART Оборона” проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. На кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і волонтерів.

Великі стадіонні шоу MONATIK, що були анонсовано до повномасштабного вторгнення, обов'язково відбудуться після перемоги, та всі придбанні квитки на них будуть дійсні.

Щоб потрапити на концерт MONATIK у Броварах, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше концертів в афіші Броварів шукайте у нас на сайті. 

Пісні Monatik:

  • Кожний раз

  • Молчунам

  • From U to z

  • Пригорни

  • Сила

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код