Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 березня 2022

Шоу Мильних бульбашок

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

МКЦ "Прометей"
бульвар Незалежності, 4

Про подію

"Шоу мильних бульбашок" у Броварах!

13 лютого 2022 року у Будинку культури “Прометей” пройде захоплююче “Шоу мильних бульбашок” у Броварах! Тут буде все, що тільки можна уявити: бульбашки-малюки, цілі серії бульбашок та мильні гіганти. Різнокольорові неймовірні кулі,  численні бульбашки, що вишикувалися в ряд. Та чого там, справжній дощ із бульбашок. А все це – результат мистецтва, якому навіть не навчали магів Гоґвортсу. Але ви точно зможете приміряти на себе професію справжнього чарівника і зробити все можливе, щоб не розгубити жар з власних долонь.

А ще на вас чекають чудові вбрання наших артистів, чудовий музичний супровід і не тільки... Не розкриваємо всі секрети, зустрінемося з вами в МКЦ «Прометей».

Вистава для дорослих та дітей

Ну скажіть, хто з ваших близьких не любить мильні бульбашки? Ми вам покажемо зовсім іншу грань улюбленого мистецтва! Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на унікальну барвисту виставу "Шоу мильних бульбашок" у Броварах, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше дитячих спектаклів та шоу в афіші Броварів чекають на вас на сторінках нашого сайту.

Куди піти разом із дітьми у Броварах? На барвисту та непередбачувану виставу "Шоу мильних бульбашок"!

  1. Нові технології
  2. Чудові артисти
  3. Нереальна магія
  • Малюкам до 2-х років вхід безкоштовний (без надання окремого місця, дитина сидить на руках у дорослого).
  • Тривалість вистави – 60 хвилин.
  • Шоу відбудеться українською мовою.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код