Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 червня 2021

Жінка та її чоловіки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МКЦ "Прометей"
бульвар Незалежності, 4

Про подію

“Жінка та  її чоловіки” в Броварах!

7 червня 2021 року в МКЦ “Прометей” на вас чекає суто жіноча історія. Вистава “Жінка та її чоловіки” в Броварах, за участі провідних акторів театру та кіно. Чарівна Лілія  Ребрик - у головній ролі. Жінка може кохати одразу кількох чоловіків. Адже кожного вона любить трошки інакше, ніж його суперників. Та й взагалі, вони всі кохані, а не конкуренти. Допоки  разом не зберуться в одному місці. Всі троє. І тепер категорично вимагають пояснень.

Романтична комедія

А ти - жінка. І як їм усім все пояснити? Адже кохаєш кожного з них. А обрати треба одного. Бо чоловіки нічого не розуміють. І у жінках також.

Щоб побачити фінал цієї  романтичної комедії, приходьте на виставу “Жінка та її чоловіки” в Броварах. Купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 250 до 530 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину з нагоди Восьмого березня в Броварах? На виставу “Жінка та  її чоловіки”!

  1. Легка романтична комедія
  2. Улюблені та відомі артисти 
  3. Інтригуючий сюжет

В ролях відомі актори театру і кіно, телеведучі:

  • Лілія Ребрик — українська акторка, телеведуча.
  • Лесь Задніпровський - український актор театру, кіно та дубляжу.
  • Народний артист України. Працює в театрі ім. І. Франка.
  • Ігор Рубашкін – український актор театру та кіно. Заслужений артист України. Артист Нового драматичного театру на Печерську.
  • Олександр Жила - закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенко-Карого (курс Б. Бенюка). Актор театру і кіно.
  • Владислав Дмитрук - закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенко-Карого (курс Б. Бенюка). Артист театру і кіно.

Вистава йде російською мовою.

Тривалість – 2 години з антрактом.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код