Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 лютого 2022

Комедія «Вулкан пристрасті»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МКЦ "Прометей"
бульвар Незалежності, 4

Про подію

ВПЕРШЕ «ВУЛКАН ПРИСТРАСТІ» У БРОВАРАХ!

Жінка - з планети Венера ... Чоловік - з планети Марс ... Чи можуть вони знайти один одного на планеті Земля? Не тільки знайти, а й бути разом?

Він - пише музику ... Вона - вирощує квіти ... Вони живуть на одному поверсі ... 25 років. Вона вітається з ним 25 років, а він не відповідає ... Чому? Яка таємниця між ними - таємниця ненависті або таємниця любові? ..

ЗВОРУШЛИВУ ІСТОРІЮ СТОСУНКІВ ЧОЛОВІКА І ЖІНКИ РОЗПОВІСТЬ ЗОРЯНА КІНО-ПАРА НАТАЛІЯ ВАСЬКО І ОЛЕГ САВКІН В ЛІРИЧНІЙ КОМЕДІЇ «ВУЛКАН ПРИСТРАСТІ».

Головні ролі у цій постановці виконають партнери на сцені і в житті - Наталія Васько і Олег Савкін. Їхні герої - сусіди, що вже чверть століття живуть на одному поверсі, але не вітаються. Ні, не так. Вона - вітається. Він - мовчить. Вони різні не тільки за статтю, у них зовсім різні заняття. Ну що спільного може бути між композитором і квіткаркою!

Романтична комедія

А якщо серйозно, що ж сталося між цими людьми, що вони досі не можуть порозумітися? Відповідей лише дві: ненависть або любов. Що саме - дізнаються глядачі нашої вистави. Але пристрасть ми точно гарантуємо, палаючу і вулканічну. Цей вогонь може запалити сімейне вогнище, а може - спалити мости. Подивимось, що буде далі! Куди запросити дружину, кохану чи просто подругу? На виставу “Вулкан пристрасті”!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код