Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 грудня 2020

СУПЕРДОКТОР не НОВОГОДНИЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

МКЦ "Прометей"
бульвар Незалежності, 4

Про подію

SUPERDOKTOR у Броварах!

28 грудня 2020 року у будинку культури “Прометей” відбудеться дитяча новорічна вистава SUPERDOKTOR (Супердоктор) у Броварах! На вас чекає захоплююча історія у виконанні акторів студії M-Kidz Show, які підкорили вже не одну країну світу. 15 персонажів мультиків і казок, яскраві декорації і костюми, ростові ляльки, отже  починаємо наші не новорічні пригоди!

Дитяча новорічна вистава

П'ятеро мешканців джунглів зустрічаються для святкування Нового Року і з'ясовують, що  Льва ніхто не привітав з іменинами. Але насправді, йому підготували сюрприз - величезний торт! Проте, поки друзі веселилися, крокодил зжер усі перекраси на торті. Тепер у крокодила болить живіт, а друзі вирушають у небезпечну подорож за супердоктором! Але на зворотному шляху усі герої потрапляють у шторм! Ще акула хоче усіх з'їсти. Якби не краб, восьминіг та черепаха, могли б і не випливти. Але дружба здатна подолати будь-які труднощі і врятувати будь-якого ласуна.

Щоб потрапити на дитячу новорічну виставу SUPERDOKTOR у Броварах, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 250 до 450 гривень. Ще більше  вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дитиною у Броварах? На новорічну виставу SUPERDOKTOR!

  1. Весела вистава для малят від 3 до 10 років
  2. Святковий настрій
  3. Новорічні розваги
  • Перед входом у залу біля Новорічної ялинки глядачів дітей зустрічають Святий Миколай і Санта Клаус.
  • Після вистави ви зможете зробити фото на пам'ять з  героєм казки.
  • У виставі багато ігрових моментів за участю всіх дітей, але без залучення до сцени, тому спектакль проводиться з дотриманням всіх санітарних норм.
  • Тривалість -  60 хв
  • Дітям до 4-х років вхід вільний без надання окремого місця
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код